Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Έρχονται τέσσερα χαράτσια σε…ένα!;

Για όσους ακόμη πιστεύουν στο…κοινωνικό μέρισμα και στις παροχές που θα κρατήσουν μέχρι την 25 Μαΐου ας έχουν στο μυαλό τους τι τους περιμένει την επομένη των εκλογών. Διαβάστε και …απολαύστε το επιτυχές στόρι της συγκυβέρνησης: Φόρο εισοδήματος, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος και φόρο πολυτελούς διαβίωσης, θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, καθώς και οι τέσσερις φόροι θα περιλαμβάνονται στα φετινά εκκαθαριστικά της δήλωσης. 
Μάλιστα, όπως γράφει και το capital.gr, τα εκκαθαριστικά θα είναι -σχεδόν στο σύνολό τους- χρεωστικά, λόγω της κατάργησης του βασικού αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα το εκκαθαριστικό σημείωμα των φετινών δηλώσεων ενσωματώνει:
Τον φόρο εισοδήματος.
Την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία επιβάλλεται με συντελεστές 1% -4% για όσους απέκτησαν το 2013 ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.
Το τέλος επιτηδεύματος που πληρώνουν οι εργαζόμενοι που αμείβονται με «μπλοκάκι», οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι ασκούν ατομική εμπορική επιχείρηση.
Τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης για όσους είχαν το 2013 στην κατοχή τους αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, πισίνες και αεροσκάφη.
Υπενθυμίζεται πως από φέτος τίθενται σε ισχύ επαχθείς ρυθμίσεις που προβλέπουν την κατάργηση του βασικού αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ, των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα και των εκπτώσεων από τον φόρο εισοδήματος:
1) Κατάργηση του βασικού αφορολόγητου ορίου εισοδήματος των 5.000 ευρώ και των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα.
2) Κατάργηση του πρόσθετου αφορολόγητου ορίου των 2.000 ευρώ για κάθε ανάπηρο φορολογούμενο και αντικατάστασή του με έκπτωση φόρου 200 ευρώ.
3) Κατάργηση όλων των μειώσεων του φόρου εισοδήματος, που υπολογίζονταν με ποσοστά έως και 10% επί των ετήσιων δαπανών κάθε φορολογουμένου για ενοίκια, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής, τόκους στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, νοσήλια, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις.

http://olympia.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου