Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Έβαλαν βόμβα στο κατάστημα του Γιώργου Τζαβέλλα, κινδύνεψε η ζωή της μητέρας του αλλά και άλλων ανθρώπων.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς....
Πρίν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό πως το μαγαζί του Γιώργου Τζαβέλλα στη περιοχή του Βύρωνα, δέχτηκε επίθεση από "γνωστούς αγνώστους".

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, τοποθετήθηκε βόμβα στο πλαϊνό σημείο του μαγαζιού η οποία αποτελούνταν από ένα μπιτόνι βενζίνη και δυναμίτη.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς μιας και την ώρα της έκρηξης στο μαγαζί υπήρχε προσωπικό αλλά και η μητέρα του ποδοσφαιριστή, όπως και ένας φύλακας αφού οι απειλές ήταν συχνές και κατευθυνόμενες από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό από την μαφία των γηπέδων.. οι θρασύδειλοι αυτοί τύποι συνεχίζουν απτόητοι να τοποθετούν βόμβες σε αυτοκίνητα και επιχειρήσεις και να μαχαιρώνουν κόσμο αβέρτα...χωρίς να έχει υπάρξει εδώ και χρόνια έστω και μια σύλληψη.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να υπηρχαν θυματα.Αλλα καλα του καναν.Το που...ακι.Να μην προκαλει με την συμπεριφορα του και τις δηλωσεις του.Αλητης ειναι αυτος που κανει ψευτομαγκιες στα γηπεδα κι ανοιγει το στομα του και πεταει μαργαριταρια κι οχι αυτοι που ξεσπασανε.Επομενο ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή