Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΡΩΣΙΑ > ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΑΝ 230 ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΑΠΗΣΑΝ 60 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά > Πάνω από 230 πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών εξαρθρώθηκαν από την ρωσική αντικατασκοπεία το τρέχον έτος, δήλωσε σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην εκδήλωση του Κρεμλίνου για τη γιορτή της Ημέρας των εργαζομένων των Υπηρεσιών Ασφαλείας. Πρόσθεσε ότι απετράπησαν 60 τρομοκρατικά χτυπήματα εκ των οποίων τα 8 αφορούσαν επιθέσεις αυτοκτονίας. (ria novosti).
»Φέτος, 60 τρομοκρατικά εγκλήματα και 8 επιθέσεις αυτοκτονίας αποτράπηκαν χάρις στις δικές σας γρήγορες και στοχευμένες ενέργειες. Εξαρθρώθηκαν 46 ομάδες τρομοκρατών και εξτρεμιστών’‘.
Ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε ότι παρατηρείται μια αύξηση της δραστηριότητας των ξένων μυστικών υπηρεσιών στο ρωσικό έδαφος. Τόνισε ότι μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δοθεί δτην προστασία των συνόρων του κράτους.
Ποτέ και κανένας δεν θα πετύχει να ταπεινώσει, να συγκρατήσει και να απομονώσει τη Ρωσία. Σας καλώ να είστε πάντα έτοιμοι να δώσετε την κατάλληλη απάντηση σε κάθε απειλή επί της εθνικής μας κυριαρχίας, σταθερότητας και ενότητας της χώρας μας.
«Ο αριθμός των απειλών συνέχεια αυξάνεται, οι κανόνες του Διεθνούς Δικαίου αγνοούνται, χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα: εκβιασμοί,προκλήσεις, οικονομικές και μιντιακές πιέσεις, χρήση ριζοσπαστικών στοιχείων και εθνικιστικών ομάδων, απόπειρες αποσταθεροποίησης με σκοπό την εγκαθίδρυση ενός ελέγχου σε ολόκληρες χώρες. »

www.dimpenews.com
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η ΡΩΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.
    Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ,
    ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΤΩΣΗ 40% ΤΟΥ ΡΟΥΒΛΙΟΥ, ΕΝΩ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΒΑΣΙΚΩΝ
    ΑΓΑΘΩΝ.
    Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ "ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ", ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ,
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ.
    ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
    ΕΤΣΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή