Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πούτιν άστραψε και βρόντηξε: Κανείς δεν μπορεί να εκφοβίσει ή να αναχαιτίσει τη Ρωσία


Καμία χώρα δεν θα καταφέρει να «εκφοβίσει, να αναχαιτίσει ή να απομονώσει» τη Ρωσία, δήλωσε σήμερα Σάββατο ο πρόεδρος της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν, σημειώνοντας πως η χώρα πρέπει να είναι έτοιμη να περάσει «ορισμένες δυσκολίες» προκειμένου να διασφαλίσει την κυριαρχία της χώρας, η οποία επλήγη από κυρώσεις εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης.

«Προφανώς, κανείς δεν θα καταφέρει να μας εκφοβίσει, να αναχαιτίσει ή να απομονώσει τη Ρωσία. Κανείς δεν το κατάφερε ποτέ και κανείς ποτέ δεν θα το καταφέρει», τόνισε ο Πούτιν, κατά τη διάρκεια ομιλίας με την ευκαιρία της ημέρας των εργαζομένων στις υπηρεσίες ασφαλείας. Υπενθυμίζοντας πως παρόμοιες προσπάθειες εναντίον της Ρωσίας έγιναν πολλές φορές στην ιστορία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν πρόσθεσε πως η χώρα οφείλει «να είναι έτοιμη να περάσει ορισμένες δυσκολίες και να δίνει πάντα μια κατάλληλη απάντηση σε όλες τις απειλές εναντίον της κυριαρχίας, της σταθερότητας και της ενότητας της κοινωνίας».

ΗΠΑ και Καναδάς επέβαλαν χθες Παρασκευή νέες κυρώσεις εναντίον της Μόσχας, με την Ουάσιγκτον να απαγορεύει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με την Κριμαία, την οποία προσάρτησε η Ρωσία την άνοιξη, ενώ η Οτάβα απαγόρευσε την είσοδο στο έδαφός του είκοσι ρώσων πολιτικών αξιωματούχων και ουκρανών αυτονομιστών, θέτοντας επίσης στο στόχαστρο τους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

«Η Ρωσία πληρώνει ακριβά την ανεξάρτητη στάση της και την υποστήριξή της στους συμπατριώτες της στην Κριμαία, στη Σεβαστούπολη και φαίνεται μερικές φορές [πως αυτό συμβαίνει] λόγω απλώς του γεγονότος ότι υπάρχουμε», συνέχισε η ρώσος ηγέτης. Αποκάλυψε επίσης πως οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας εξακρίβωσαν τα στοιχεία 230 ξένων πρακτόρων στη διάρκεια του χρόνου και ματαίωσαν οκτώ τρομοκρατικές επιθέσεις. «Η δραστηριότητα των ξένων υπηρεσιών πληροφοριών στη Ρωσία αυξάνεται», είπε.

Η προσάρτηση της Κριμαίας και η σύγκρουση ανάμεσα στις ουκρανικές δυνάμεις και στους φιλορώσους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη επιδείνωση των σχέσεων ανάμεσα στη Μόσχα και στους Δυτικούς από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου