Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Τουρκία: "Έξαλλος" ο Ερντογάν με την στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιτέθηκε το Σάββατο την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τη στάση της σχετικά με την τρέχουσα έρευνα, σε ανώτερα κλιμάκια των μέσων μαζικής ενημέρωσης και αξιωματούχων της αστυνομίας στην Τουρκία, και έκανε έκκληση για σεβασμό προς την δικαστική εξουσία της Τουρκίας.
«Οι άνθρωποι λένε ότι οι κρατούμενοι είναι δημοσιογράφοι. Μήπως οι δημοσιογράφοι δεν διαπράττουν εγκλήματα;», δήλωσε ο Ερντογάν, « (η ΕΕ) έβγαλε δήλωση σχετικά με το θέμα σε μία μη εργάσιμη μέρα της, το πόσο ευαίσθητη είναι για αυτήν εδώ τη χώρα!».

Μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων στην Κωνσταντινούπολη,  ο Τούρκος πρόεδρος, είπε απευθυνόμενος στα σχόλια της ΕΕ και άλλων ηγετών του κόσμου: 
«Είτε τους αρέσει, είτε όχι, να σεβαστούν  τις αποφάσεις των τουρκικών δικαστικών αρχών και του κράτους δικαίου».
«Παραμένουν σιωπηλοί,  στα μεγαλύτερα βασανιστήρια που έγιναν στην ιστορία (από τη CIA). Παρακολουθούν σιωπηλοί τα γεγονότα στο Γκουαντάναμο (...) Αν όλα αυτά συνέβαιναν στην Τουρκία θα σιωπούσαν;»
«Το Ισραήλ σκότωσε 16 δημοσιογράφους φέτος. Γιατί σιωπούν; (...) Στην Αίγυπτο, δεκάδες δημοσιογράφοι, συμπεριλαμβανομένων και Τούρκων συνελήφθησαν. Γιατί δεν είπαν τίποτε;»
«Ενώ ανακρίθηκαν 50 δημοσιογράφοι σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών τηλεφώνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, κανείς δεν ανέφερε τίποτε, γιατί ο Τύπος έχει σιγήσει;»
Υπενθυμίζοντας την εμπρηστική επίθεση σε σπίτι Τούρκων πολιτών στο Sindelfingen της Γερμανίας τον περασμένο χρόνο, ο Ερντογάν είπε: 
«Δεν έχουν βρεθεί ακόμη οι δράστες. Μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό. Ποια είναι αυτή η δικαιοσύνη που λένε;».
Η Federica Mogherini, Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα Εξωτερικής πολιτικής και ο Johannes Hahn, Επίτροπος για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας και Διαπραγματεύσεων για τη Διεύρυνση, περιέγραψαν, πρόσφατα, την τρέχουσα έρευνα και τις συλλήψεις στα μέσα ενημέρωσης και την αστυνομία,  ότι βρίσκονται σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές αξίες και τη δημοκρατία, γράφει η Sabah.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου