Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ιράν: «Ψεύτικη πρόφαση η επίθεση Αμερικανών και Συμμάχων κατά του Ισλαμικού κράτους»

Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Ιράν, Αλί Λαριτζανί, δήλωσε ότι ο διεθνής συνασπισμός υπό την αμερικανική ηγεσία κατά του 'ισλαμικού κράτους' (που αποκαλείται και ως ISIL ή ISIS), δεν είναι τίποτε άλλο, από μια ψεύτικη πρόφαση.
«Η αντιμετώπιση των τρομοκρατικών ομάδων είναι δυνατή μόνο με τη συμβολή και αντίσταση όλων των εθνών» είπε στο πρακτορείο Fars την 21η Δεκεμβρίου.
«Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι ο κύριος στόχος των χωρών υποστηρίζουν τους τρομοκράτες και δεν είναι τίποτε άλλο, παρά για να αποκτήσουν τον έλεγχο της περιοχής και να εκτρέψουν τη Συρία από τον άξονα αντίστασης», σημείωσε.Η ιρανική κυβέρνηση, υποστηρίζει μια δημοκρατική πολιτική λύση για να σταματήσουν οι τρομοκρατικές δολοφονίες στη Συρία, είπε.
Ο Λαριτζανί, είπε ότι σήμερα θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη μίας ημέρας στη Συρία και αυτή αποτελεί το πρώτο στάδιο της περιφερειακής περιοδείας του.
Κατά την παραμονή του στη Δαμασκό, ο Ιρανός αξιωματούχος θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ και τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Μοχάμεντ αλ Λαχάμ.
Κορυφή της ημερήσιας διάταξης είναι οι διμερείς σχέσεις και οι τελευταίες εξελίξεις στη Συρία, Ο Λαριτζανί θα επισκεφθεί κατόπιν το Λίβανο και το Ιράκ.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου