Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Νέες δημοσκοπήσεις: Σε απόσταση αναπνοής η Νέα Δημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ


Σε απόσταση... αναπνοής εμφανίζει η δημοσκόπηση της Interview τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η μεταξύ τους απόσταση μειώθηκε στις 2,5 μονάδες.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στο 27,5%, ενώ την ίδια στιγμή η ΝΔ προσεγγίζει το 25%. Η δημοσκόπηση έγινε δύο ημερών μετά το πέρας της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και έχει πανελλαδικό εύρος. Την ίδια ώρα οι πολίτες εξακολουθούν να μη θέλουν εκλογές κι επιμένουν στην επιλογή του Σταύρου Δήμα ως κατάλληλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως αποκαλύπτει η ΒΕΡΓΙΝΑ TV στην πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση μετά την πρώτη ψηφοφορία. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» οι πολίτες επιθυμούν να εκλεγεί ΠτΔ από την παρούσα Βουλή σε ποσοστό 59% κι επιμένουν να θεωρούν το Σταύρο Δήμα κατάλληλο για την προεδρία σε ποσοστό 70%.  Στο ερώτημα για ποιος είναι καταλληλότερος να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους ο Αντώνης Σαμαράς αναδεικνύεται πρώτος με 41%, ενώ ο κ. Τσίπρας για το ίδιο ερώτημα  συγκεντρώνει 24%. Ο Αντώνης  Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός με ποσοστό 41% έναντι του κ. Τσίπρα που συγκεντρώνει το 27 % των προτιμήσεων.

Πηγή

4 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ . ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ 2,5 ΕΙΝΑΙ 25.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΨΑΛΙΔΑΣ.
    ΘΑΘΕΛΕΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mάλλον ό φίλος είναι πρώην πασόκος πού πεθύμησε τήν ταινεία ''λεφτά υπάρχουν'' Νο 2. Έχει νά τού δώσει χρήμα νά χορτάσει ό alexis.........όσο γιά τούς λαθροεισβολείς πού θά τούς ''νομιμοποιήσει'' όλους καί θά τούς ασφαλίσει χωρίς νά έχουν ένσημα, θά δεί στήν πράξη αργότερα τί έγκλημα έκανε. Εκείνος καί όλοι μας θά πληρώσουμε τήν νύφη, καί όχι μόνο μέ χρήμα. Βάλε τό μυαλό σου νά δουλέψει, τί πάρτυ έχει νά γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή