Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Το Eurogroup θα αποφασίσει για το χρόνο που θα δοθεί στη νέα κυβέρνηση για να διαπραγματευθεί


Στο Eurogroup της Δευτέρας, μία ημέρα μετά τις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα, οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών-μελών της ευρωζώνης θα αξιολογήσουν πόσος χρόνος πρέπει να δοθεί στη νέα κυβέρνηση της χώρας ώστε να μπορέσει να διαπραγματευθεί με ηρεμία το πρόγραμμα στήριξης.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν.

Η «ανάλυση» θα επικεντρωθεί στο «έως πότε η Ελλάδα μπορεί να αντέξει από την άποψη της επάρκειας των μετρητών», ανέφερε ο Μισέλ Σαπέν, ο οποίος φάνηκε να υπονοεί μια νέα επέκταση του προγράμματος βοήθειας. Το ελληνικό χρέος στο μεγαλύτερο μέρος του διακρατείται πλέον από τις χώρες-μέλη της ευρωζώνης.

Ωστόσο διερωτήθηκε ο κ.Σαπέν «θα είναι σε θέση η Ελλάδα στα τέλη του Μαρτίου να πληρώσει τους δημοσίους υπαλλήλους της;».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου