Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Δασκάλα έγινε ελεύθερος σκοπευτής και πολεμά τους τζιχαντιστές


Μια ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από χολιγουντιανό σενάριο… Μια δασκάλα που παράτησε τη δουλειά της για να… πολεμήσει τους τζιχαντιστές!

Η Denis Sipan μέχρι πρόσφατα ήταν δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στο Κουρδιστάν. Εδώ και πέντε μήνες παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να πολεμήσει τους τζιχαντιστές. Η νεαρή γυναίκα είναι ελεύθερος σκοπευτής κοντά στο Κομπάνι της Συρίας και μοιράζεται το όπλο της με τις νοικοκυρές και τους αγρότες της περιοχές.

Οι κουρδικές δυνάμεις κατάφεραν να ανακαταλάβουν από την περασμένη εβδομάδα 50 χωριά τα οποία ήταν υπό το καθεστώς του Ισλαμικού Κράτους.

«Αν δεν κάναμε αυτές τις κινήσεις όλη η περιοχή θα γέμιζε από τζιχανιστές οι οποίοι σκοτώνουν, βιάζουν και καταστρέφουν τα πάντα», είπε η Denis Sipan μιλώντας στο CBS News.

Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε πότε σκοπεύει να σταματήσει να πολεμά τους τζιχαντιστές και να επιστρέψει στη διδασκαλία απάντησε: «Αυτό δεν νομίζω ότι πρόκειται να συμβεί. Πρέπει να συνεχίσω να προστατεύω τον εαυτό μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους και τη χώρα μου».

Πραγματικά το λέει η ψυχή της…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου