Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ποινές φυλάκισης σε νεαρούς από αντίπαλες ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου


Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινές φυλάκισης που κυμαίνονται από έξι μήνες έως επτά χρόνια σε βάρος δέκα τριών νεαρών ανδρών που κατηγορούνται για πράξεις βίας, που σημειώθηκαν το 2012 στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το δικαστήριο ύστερα από πολυήμερη διαδικασία τους έκρινε ομόφωνα ενόχους, μόνο για πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος, όπως σωματικές βλάβες, κλοπή, οπλοχρησία, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή κ.ά.αδικήματα, ενώ όλοι απαλλάχτηκαν για το κακούργημα της έκρηξης.
Δικαστές και ένορκοι ανέστειλαν τις επιβληθείσες ποινές, για τρία χρόνια, εκτός από μία περίπτωση, όπου η ποινή μετατράπηκε σε χρηματική, επειδή δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αναστολής.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκαν άλλα 28 άτομα, τα οποία αθωώθηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου