Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Δραματική έκκληση της γυναίκας του μπλόγκερ Ραΐφ Μπαντάουι - Βοηθήστε με να σώσω τον άνδρα μου


Τον λένε Ραΐφ Μπαντάουι και είναι ο δημιουργός του ιστιότοπου «Free Saudi Liberals». Με κατηγορίες για διάπραξη κυβερνοεγκλημάτων, της ανυπακοής στον πατέρα του και αποστασίας από το Ισλάμ, ο μπλόγκερ και ακτιβιστής έχει καταδικαστεί σε επτά χρόνια φυλάκιση και σε 600 βουρδουλιές, τις οποίες θα δέχεται ανά είκοσι κάθε Παρασκευή. 

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Ραΐφ δέχτηκε τις πρώτες βουρδουλιές, με τις υπόλοιπες που είχαν σειρά να αναβάλλονται ύστερα από παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας, λόγω της μη επούλωσης των πληγών του.

Η γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών του καλεί τον κόσμο να υπογράψει την καμπάνια για την σωτηρία του άντρα της.

Τι αναφέρει στο κάλεσμά της:

«Ήταν δεμένος χειροπόδαρα και με το πρόσωπο παραμορφωμένο από τον πόνο, για να το βλέπουν όλοι. Είναι αβάστακτο να σκέφτομαι πως μαστίγωσαν το σύζυγό μου ξανά και ξανά 50 φορές. Τώρα μαθαίνω ότι μπορεί ακόμα και να τον εκτελέσουν – μπορείς όμως να με βοηθήσεις να τον σώσω!"

Με λένε Ενσάφ Χαϊντέρ και ο Ράιφ είναι ο σύζυγός μου. Πέρσι καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση και 1.000 μαστιγώσεις γιατί λένε πως "πρόσβαλε το Ισλάμ" – το έγκλημά του ήταν ότι εξέφρασε την άποψή του σε ένα blog. Ο Ράιφ είναι ήσυχος άνθρωπος και στοργικός πατέρας – λείπει τόσο πολύ στα τρία μας παιδιά και σε εμένα και πλέον φοβόμαστε για τη ζωή του.

Όμως η Γερμανία θα μπορούσε να μας βοηθήσει να τον ελευθερώσουμε: σε 48 ώρες, ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, θα επισκεφτεί τη Σαουδική Αραβία – και αν χρησιμοποιήσει την επιρροή του και πάρει θέση για τον Ράιφ, μπορεί να πιέσει τους Σαουδάραβες ηγέτες να επανεξετάσουν την υπόθεση.

Ζήτησα προσωπικά βοήθεια από τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Όμως η φωνή μου μόνη της δεν είναι αρκετή για να ακουστεί. Γι' αυτό σας ζητάω να στηρίξετε την έκκλησή μου έτσι ώστε φτάνοντας στη χώρα να νιώσει μια τεράστια παγκόσμια πίεση και να διαπραγματευτεί την αποφυλάκιση του Ράιφ. Ένωσε τη φωνή σου με τη δική μου και διάδωσέ το στους πάντες. »

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου