Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Έπεσε - κι άλλο - τουρκικό F-4E


Όπως ανέφερε η Sabah στην ηλεκτρονική της έκδοση, στις 09.50 κατέπεσε αεροσκάφος τύπου F-4E 2020 των τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων στο Ικόνιο κατά τη διάρκεια κοινών ασκήσεων με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν. 

Διαβάστε: Κοινές ασκήσεις Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους είναι νεκροί. Οι λόγοι της πτώσης του αεροσκάφους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. 



#BREAKING: #Turkish Air Force F-4E 2020 crashed in Konya, both pilots killed pic.twitter.com/tYQxGdRKep

— e-Αmyna (@e_amyna) March 5, 2015


Η άσκηση ξεκίνησε σήμερα στην 3η Βάση του Ικονίου, 500 χιλιομετρα ΝΑ της Σμυρνης. Στο σημείο της πτώσης έχουν ομάδας διάσωσης. 
Το πρακτορείο Anadolu συμπληρώνει ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νομάρχη του Ικονίου Κ. Μουαμέρ Ερόλ, στην περιοχή της πτώσης βρίσκονται ήδη άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ομάδα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD)

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημερες, στις 24/02, είχαν συντριβει 2 RF-4E στην Μαλάτια. Τα δύο τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα συνετρίβησαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στην κεντρική τουρκική επαρχία Μαλάτια. Και οι τέσσερις πιλότοι έχασαν την ζωή τους. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου