Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Νέο βίντεο από το ΙΚ - Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν τρείς άνδρες στη Συρία


Νέο σοκαριστικό ντοκουμέντο από το Ισλαμικό Κράτος ήρθε στο «φως» σήμερα, λίγες ώρες μετά το φρικιαστικό βίντεο που δείχνει τζιχαντιστές να αποκεφαλίζουν 30 χριστιανούς Αιθίοπες.
Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους προχώρησαν σε ακόμα μια θηριωδία, αποκεφαλίζοντας τρεις άνδρες στη Συρία με τη κατηγορία ότι ήταν πράκτορες του προέδρους της χώρας Μπαράρ Αλ Άσαντ.
Το οκτάλεπτο βίντεο δείχνει τους τρεις άνδρες – που φορούν πορτοκαλί φόρμες – να κάθονται σε ένα βρώμικο δωμάτιο, έπειτα και αφού τους δένουν τα μάτια, τους μεταφέρουν με ένα βαν σε ένα εγκαταλελειμμένο δρόμο.

Όρθιοι στέκονται μαυροφορεμένοι άνδρες με κουκούλες, οι οποίοι με το σπαθί τους αποκεφαλίζουν τους τρεις «ενόχους».

Προηγουμένως, η κάμερα ακολουθεί τους καταδικασμένους σε θάνατο να περπατούν με αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια τους πριν τους δοθεί η εντολή να πέσουν στα τέσσερα στο έδαφος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου