Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Τρελάθηκαν οι Αμερικανοί – Ρωσικά βομβαρδιστικά σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές της Καλιφόρνιας.


Για δεύτερη φορά πέταξαν κοντά στις ΗΠΑ 

«Καλημέρα… Αμερικανοί πιλότοι. Ήρθαμε να σας χαιρετήσουμε με αφορμή τους εορτασμούς για την Ημέρα Ανεξαρτησίας»

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν τα δύο ρωσικά βομβαρδιστικά που έφτασαν πολύ κοντά στις ακτές της Καλιφόρνιας στους Αμερικανούς πιλότους που έσπευσαν να τους αναχαιτίσουν. Η συνάντηση των αεροπλάνων μεταξύ των ρωσικών TU– 95 και των Αμερικανών F– 15 έγινε την ίδια μέρα που ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα την 4η Ιουλίου.

Εκπρόσωπος της NORAD αρνήθηκε να περιγράψει την κίνηση ως απειλή αλλά είπε ότι το περιστατικό ήταν αποσταθεροποιητικό επειδή η ρωσική προσέγγιση δεν είχε ανακοινωθεί και τα εν λόγω βομβαρδιστικά έχουν πυρηνικές δυνατότητες.

Πάντως τονίστηκε ότι σε καμία περίπτωση τα ρωσικά πολεμικά δεν μπήκαν στον αμερικανικό εναέριο χώρο. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ρωσικά βομβαρδιστικά πραγματοποιούν τέτοια πτήση. Το ίδιο είχαν κάνει και την 4η Ιουλίου 2012.

crashonline.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου