Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ανοιχτό άφησε ο Γ.Ντάισελμπλουμ το ενδεχόμενο να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής του χρέους


Ανοιχτό άφησε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ το ενδεχόμενο να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής του χρέους.

Ο επικεφαλής του Eurogroup τόνισε ότι η διαπραγμάτευση για το ζήτημα του ελληνικού χρέους πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στο 2015, από πρακτικής άποψης όπως σημείωσε. Υπενθύμισε όμως ότι η Ελλάδα έχει λαμβάνειν ακόμη 3 δισ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι θα εκπληρωθούν οι όροι του προγράμματος. «Η διοίκηση των τραπεζών πρέπει να αλλάξει, να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις και να υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις», επανέλαβε ο κ. Ντάισελμπλουμ.

Στη συνέντευξη του στην ολλανδική εφημερίδα «De Volkskrant» εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στην Κριστίν Λαγκάρντ, τονίζοντας ότι πρέπει να επανεκλεγεί στη θέση της διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Σε ό,τι αφορά τις διαφωνίες με το Ταμείο για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, σχολίασε ότι πρόκειται για μία διαδικασία που γίνεται «βήμα προς βήμα». «Προσπαθούμε πρώτα να δώσουμε περιεχόμενο στην έννοια βιωσιμότητα», σημείωσε. «Σε αυτό το σημείο έχει επιτευχθεί συμφωνία. Η αποπληρωμή και οι τόκοι του χρέους δεν πρέπει να ξεπερνούν το 15% του ΑΕΠ. Κάτι τέτοιο ήδη προβλέπεται από το καταστατικό του ΔΝΤ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο σενάρια, ένα "φυσιολογικό" κι ένα "ζοφερό". Πρέπει να γίνει μια εκτίμηση για την μελλοντική πορεία της ελληνικής οικονομίας. Αυτό μπορεί να γίνει για ένα χρονικό ορίζοντα μερικών ετών. Είναι όμως αδύνατο να προβλέψει κανείς τις εξελίξεις είκοσι χρόνια αργότερα. Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει η ευρωζώνη να είναι έτοιμη να λάβει επιπρόσθετα μέτρα», δήλωσε ακόμη ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ! Δείτε πως αντέδρασε απέναντι στην ΕΦΟΡΙΑ ένας πραγματικός Έλληνας!!!
    Δημοσιεύθηκε: 14/10/2015 08:30 papalamprosComment: 1Tag: εφορια ελληνας
    εφορια

    Χαμός με το κείμενο που κάνει το γυρο του διαδίκτυο!

    Δείτε πως αντέδρασε απέναντι στην εφορία ένας Έλληνας. Δείτε προσεκτικά και αναρωτηθείτε: Ποια είναι η δική σας στάση;…

    “Τηλεφωνική κλήση δέχθηκα σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών2104802668:
    – Ο κύριος Τίγκας Ιάκωβος του Σπυριδόν;
    – Μάλιστα του Σπυρίδωνος. Τι θέλετε;
    – Από το Υπουργείο Οικονομικών σας τηλεφωνούμε. Απ΄ότι μας δείχνει το σύστημα, δεν έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση για το 2012. Αυτό ισχύει;
    – Ναι ισχύει γιατί;
    – Και γιατί δεν υποβάλατε δήλωση;
    – Γιατί δεν αναγνωρίζω υποχρέωσή μου, να υποβάλω φορολογική δήλωση στους δοσίλογους & κατακτητές της Πατρίδας μου. Στους Προδότες της Ελλάδας.
    – Όπως νομίζετε. Ομως το σύστημα ούτε εφέτος σας επιτρέπει να υποβάλετε δήλωση, γιατί δεν κάνατε πέρυσι!!!;;;
    – Δεν μου λέτε; Το σύστημά σας σας ενημέρωσε ότι έχω υποβάλει μήνυση κατά της ΔΟΥ Πολυγύρου & κατά παντός υπευθύνου για παράνομη επιβολή φόρου, τον οποίο αδυνατώ να πληρώσω, & ο οποίος μου επιβλήθηκε βάσει μιάς παράνομης δανειακής σύμβασης που υπογράφτηκε χωρίς να με ρωτήσει κανείς & χωρίς να περάσει από την Βουλή, σε ένα ιδιωτικό δικηγορικό γραφείο του Ηνωμένου Βασιλείου, & παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία με βάση το Αγγλικό δίκαιο;
    – Οχι κύριε Τίγκα, το σύστημα δεν μπορεί να τα δει αυτά.
    – Λοιπόν άκουσε. Να πεις σε εκείνη την ποντικομαμή, ότι δεν έχω καμία υποχρέωση να υποβάλω φορολογική δήλωση, στους Αγγλους & στους Γερμανούς, παρά μόνον στο Ελληνικό Κράτος, το οποίο δεν υπάρχει, γιατί βρίσκεται υπό κατοχή. Να του πεις ακόμη ότι δεν αναγνωρίζω την παρούσα Κυβέρνηση των προδοτών ως Κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά τους θεωρώ προδότες & δοσίλογους εχθρούς της Πατρίδας μου & της ιδιοκτησίας μου, η οποία προστατεύεται από το Σύνταγμα. Όποιος τολμήσει & έρθει κατά δω, οι καραμπίνες είναι γεμάτες. Εχουμε πόλεμο. Να του πεις ακόμη, ότι θα φύγετε με ελικόπτερο σύντομα αν προλάβετε. Ενημερώστε & την Μέρκελ, ότι εδώ δεν περνάει η μπογιά της.
    – Μάλιστα κύριε Τίγκα όπως νομίζετε, το μήνυμά σας έχει καταγραφεί. Θα διαβιβαστεί αρμοδίως.

    Καλύτερα μιάς ώρας Ελεύθερη Ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά & φυλακή.

    Ιάκωβος Τίγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή