Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Τούρκος ΑΓΕΕΔ ε.α.: Επίσημη η ανεξαρτησία των Κούρδων εδώ και πολύ καιρό!


Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρώην Τούρκου ΑΓΕΕΔ, Στρατηγού Ιλκέρ Μπασμπούγκ, ενός σκληροτράχηλου  αξιωματικού ο οποίος φυλακίστηκε για κάποιο διάστημα για το σκάνδαλο» Βαριοπούλα», σύμφωνα με  δημοσίευμα.

Ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας Ιλκέρ Μπασμπούγκ δήλωσε επί λέξη ότι «ένα ανεξάρτητο Κουρδικό κράτος θα γίνει πραγματικότητα στο μέλλον».

Ωμή πραγματικότητα, από τα χείλη ενός Τούρκου πρώην  Αρχηγού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για το Κουρδιστάν , η οποία αποτελεί τουλάχιστον έκπληξη για την ειλικρίνεια της.

Σύμφωνα με το τουρκικό  Πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Μπασμπούγκ πιστεύει ότι οι  Κούρδοι  εθνικιστές  στην Τουρκία επιθυμούν να διαχωριστούν  από την  χώρα, ενώ  το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ) προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο  Κουρδιστάν συμπεριλαμβανομένων και των Κούρδων της Συρίας.

Ο ίδιος εξέφρασε επίσης τη λύπη στους Κούρδους του Ιράκ τονίζοντας ότι  σύντομα θα επιτευχθεί η ανεξαρτησία τους, αναφέρει το πρακτορείο  Anadolu.

Ο Μπασμπούγκ πιστεύει ότι η Τουρκία πρέπει να βελτιώσει τις στρατιωτικές  δυνατότητες  της, προκειμένου να αποτρέψει τους Κούρδους από την δημιουργία του δικού τους κράτους  στην νότια Τουρκία. «Θα χρειαστούμε  σύντομα έναν πιο ισχυρό στρατό», προειδοποίησε ο ίδιος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγκ διορίστηκε ως διοικητής των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, στις 30 Αυγούστου 2008 και υπηρέτησε μέχρι τις 27 Αυγούστου 2010.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, οι δηλώσεις του Τούρκου ε.α. Στρατηγού πιθανόν να είναι και διφορούμενες στο πλαίσιο των πολιτικών ανακατατάξεων στην χώρα.  Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος υπήρξε πρωταγωνιστής του σχεδίου «βαριοπούλα» σύμφωνα με το οποίο, θα προκαλούνταν «τεχνητό επεισόδιο» με την Ελλάδα για να ξεκινήσει ελληνοτουρκικός πόλεμος.

Για αυτό και μόνο οι δηλώσεις του,  πιθανόν να υποκρύπτουν την προσπάθεια υφαρπαγής της εξουσίας από τους Κεμαλιστές, με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Όταν  κάποιος έχει πράξει όσα έχει πράξει ο συγκεκριμένος Τούρκος αξιωματικός, και κατά των δυστυχισμένων Κούρδων της Τουρκίας , δεν γίνεται εύκολα πιστευτός. Άλλωστε κανένας Τούρκος στρατιωτικός δεν θα επιθυμούσε τον διαμελισμό της χώρας του ότι και να γίνει.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου