Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας μου είπε να παραδοθούμε


Στη νύχτα του δημοψηφίσματος, όταν το ΟΧΙ κέρδισε με μεγάλη διαφορά αναφέρεται ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή στο τελευταίο τεύχος του γαλλικού περιοδικού L’Obs, προχωρώντας σε νέες αποκαλύψεις.

Ο κ. Βαρουφάκης εκτιμά ότι το αποτέλεσμα του ΟΧΙ δεν ήταν αυτό που περίμενε ο Αλέξης Τσίπρας και αποκαλύπτει ότι του είπε: «Είναι ώρα να παραδοθούμε».

Ο ίδιος -λέει- ότι απάντησε: «Όχι εγώ».

Και συνεχίζει: «Μιλήσαμε φιλικά, γεμάτοι θλίψη, αλλά με πολλή αγάπη. Πίστευε ότι η Ελλάδα θα καταστρεφόταν αν συνεχίζαμε. Δεν συμφώνησα μαζί του και έφυγα».

Μιλώντας για τους Podemos, τονίζει: «Τους κάναμε μεγάλη ζημιά. Οι Podemos έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα εξαιτίας μας. Όλα, όμως, σχετίζονται μεταξύ τους: ένας από τους λόγους, για τους οποίους η επίσημη Ευρώπη ήθελε να μας συνθλίψει, ήταν η άνοδος των Podemos. Οι Γερμανοί -και άλλοι- Σοσιαλδημοκράτες έτρεμαν την επιτυχία μας. Αν πετυχαίναμε την επανεκκίνηση της οικονομίας, θα κατέληγαν σαν το ΠΑΣΟΚ, στο 4%. Γι αυτό έπρεπε να μας καταστρέψουν και το έκαναν».

http://www.nooz.gr/greece/varoufakis-o-tsipras-mou-eipe-na-parado8oime
Πηγή

2 σχόλια:

  1. Από τρελλό και από μωρό μαθαίνεις την αλήθεια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε γ.............. γιάνΝη μέ δύο νί, υπαλληλάκι τού σόρος πού τό παίζεις παρθένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή