Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ESM: Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί και τα 86 δις. ευρώ από το τρίτο πακέτο!


Το τρίτο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Ελλάδος , με το οποίο παρέχονται έως και  86 δισεκατομμύρια  δολάρια με μορφή δανείων,  έχει εγκριθεί για την Ελλάδα από τις 19 Αυγούστου. Σύμφωνα  με  αξιωματούχους του μηχανισμού στήριξης πιθανόν να μην απαιτηθεί να δοθεί στην Ελλάδα το σύνολο των χρημάτων, αναφέρει ο διεθνής τύπος.

«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται το σύνολο του ορίου του τρίτου προγράμματος οικονομικής βοήθειας που ανέρχεται σε 86 δις ευρώ», δήλωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ), Klaus Regling, σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.

Από αυτά τα χρήματα, η Ελλάδα έχει ήδη λάβει στα τέλη Αυγούστου, 13 δις ευρώ. Την απόφαση για την μεταφορά επιπλέον  2. δις . ευρώ  έλαβε την δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015  η  ΕΕ. Επίσης δέκα δισεκατομμύρια ευρώ προορίζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

«Και τα 86 δισεκατομμύρια ευρώ δεν θα χρησιμοποιηθούν, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η ανάγκη για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα είναι μικρότερη  από  10 δισεκατομμύρια ευρώ », δήλωσε ο Regling.

Η ελληνική κυβέρνηση  ήλπιζε  για  την έγκριση της επόμενης δόσης των  2 δις ευρώ  πριν από το τέλος του Οκτωβρίου. Ωστόσο, η διαδικασία της εκτέλεσης από την χώρα μας  όλων  των προαπαιτούμενων  των πιστωτών  σχετικά με την προσαρμογή της οικονομίας,  καθυστέρησε την όλη διαδικασία και ως εκ τούτου αναβλήθηκε για πιο αργότερα  η κατανομή των χρημάτων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου