Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Πούτιν: Η Τουρκία έχει τεράστια κέρδη από τις πετρελαιοπηγές που κατέλαβε το ISIS


Η Ρωσία έχει πολύ καιρό που διατύπωσε τη θέση ότι η Τουρκία  λαμβάνει μεγάλο μέρος του πετρελαίου των πετρελαιοπηγών που ελέγχονται από το «ισλαμικό κράτος’, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με το Ria.


«Έχουμε, ήδη, αναφέρει το γεγονός ότι η Τουρκία λαμβάνει τη μεγαλύτερη ποσότητα πετρελαίου και προϊόντων πετρελαίου από τα κατεχόμενα από το ISIS εδάφη.
Ως εκ τούτου, είναι φανερό ότι από το λαθραίο πετρέλαιο χρηματοδοτούνται οι συμμορίες», δήλωσε  ο Πούτιν.

Την Τρίτη συνετρίβη στη Συρία ένα ρωσικό μαχητικό Su-24.  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν  δήλωσε ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από έναν πύραυλο τύπου «αέρα αέρα» από τουρκικό μαχητικό F-16 και έπεσε στο έδαφος της Συρίας, τέσσερα χιλιόμετρα από τα σύνορα της Τουρκίας.

Επισημαίνεται ότι στη συνάντηση των G-20, στην Αττάλεια, ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι χώρα της ομάδας αυτής έχει δοσοληψίες με λαθραίο πετρέλαιο από τις πετρελαιοπηγές που κατέλαβε το ‘ισλαμικό κράτος’ και ότι η χώρα αυτή χρηματοδοτεί με τον τρόπο αυτόν την τρομοκρατία.

http://www.echedoros-a.gr/2015/11/isis_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου