Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Προς γενικευμένη σύρραξη στην Α.Ουκρανία: Στρατιώτες του Κιέβου θάβουν ζωντανό στρατιώτη της «Νέας Ρωσίας»


Από μια «κλωστή» κρέμεται όχι η εκεχειρία αλλά η γενική σύρραξη στην «Νέα Ρωσία». Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας από Ουκρανούς νεοναζί οι οποίοι θάβουν ζωντανό στρατιώτη της «Νέας Ρωσίας»

Ίσως πρόκειται για δυτική προβοκάτσια με σκοπό να ξεκινήσει ολοκληρωτικός πόλεμος καθώς οι δράστες ακούγονται να μιλούν την ουκρανική γλώσσα με δυτική ουκρανική προφορά.

Εδώ και καιρό το ΝΑΤΟ ωθεί την Ουκρανία στον όλεθρο.


Οι Ουκρανοί πέταξαν το θύμα σε ένα τάφο, τον έδεσαν και τον έθαψαν ζωντανό.

Πρόκειται για ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για το οποίο σίγουρα θα υπάρξουν αντίποινα.

Εκτός από αυτό το φρικιαστικό περιστατικό, δυνάμεις του Κιέβου σφυροκόπησαν 192 φορές το Ντονέτσκ κοντά στη γραμμή επαφής.

Συγκεκριμένα τα χωριά Spartak, Zhabichevo, Trudovskye στα περίχωρα του Donetsk και Zaytsevo στην βόρεια Gorlovka, Yelenovka, Mineralnoye και στα περίχωρα Gagarina δέχτηκαν αμέτρητες ουκρανικές οβίδες.

Το Κίεβο άνοιξε πυρ από θέσεις σε Avdeyevka, Zhovanki, Taramchuk, Maryinka, Shirokino, Pesky και Shumy.

Περίπου 15 σπίτια καταστράφηκαν σε Zaytsevo Gorlovka.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου