Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Μ. Ρέντσι: Δεν δίνουμε μάχη για το 0,1% στον προϋπολογισμό μας


«Δεν δίνουμε μάχη για το 0,1% στον προϋπολογισμό μας, η μάχη μας αυτή αφορά τον προϋπολογισμό της Ένωσης», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, σε συνέντευξή του στην εκπομπή In mezz'ora, του δημόσιου κρατικού καναλιού Rai Tre.

«Πρόκειται για μια ιστορική μάχη για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό των επόμενων ετών, με στόχο να περιέχει τόσο υποχρεώσεις όσο και δικαιώματα», πρόσθεσε ο Ρέντσι.

Ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης θέλησε, επίσης, να υπογραμμίσει: «μέχρι τώρα η Ιταλία έλεγε πάντα ναι στην Ευρώπη. Σήμερα προσφέρουμε 20 δισεκατομμύρια ευρώ στον ετήσιο ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, και λαμβάνουμε 11. Εμείς, λοιπόν, είπαμε: συμβάλλουμε ουσιαστικά στον προϋπολογισμό της Ένωσης, μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε όσοι παίρνουν να χρήματά μας, να παίρνουν και μετανάστες;».

Όπως αναφέρει ο ιταλικός τύπος, παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποσταλούν αύριο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επίσημες επιστολές στην Ιταλία, στην Ισπανία, στο Βέλγιο, στην Εσθονία, στην Πορτογαλία -και πιθανώς στην Γαλλία και στην Ολλανδία- με τις οποίες θα ζητούνται κάποιες εξηγήσεις επί των κρατικών προϋπολογισμών των χωρών αυτών για το 2017, που δεν έχουν ακόμη ψηφισθεί από τα διάφορα κοινοβούλια.

Μιλώντας στην εκπομπή του Rai Tre, τέλος, ο Ματέο Ρέντσι ζήτησε από τις δυνάμεις της ιταλικής αντιπολίτευσης να στηρίξουν την κυβέρνησή του στην μάχη για την αλλαγή του Ευρωπαϊκού Δημοσιονομικού Συμφώνου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου