Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτη δήλωση για την τουρκική εισβολή στο Ιράκ: «Οι Κούρδοι μας κάλεσαν να εισβάλουμε» λέει ο Τούρκος πρωθυπουργός!


Oι τουρκικές δυνάμεις βρίσκονται στο έδαφος του Ιράκ γιατί προσκλήθηκαν από τους... Κούρδους! Αυτό είναι η πρωτότυπο προσέγγιση της τουρκικής εισβολής και στο Ιράκ, μετά από την Συρία, την οποια διατύπωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ από το Αφιονκαράχισαρ (μνήμες της ελληνικής εκστρατείας του 1919-1922 ξυπνά το άκουσμα της πόλης), όπου πραγματοποιείται η 25η Συγκέντρωση Διαβούλευσης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).

Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι "Οι κουρδικές δυνάμεις των Πεσμεργκά στο Ιράκ, ζήτησαν βοήθεια από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για να εκδιώξουν από την πόλη Μπασίκα τους τζιχαντιστές. Οι δυνάμεις των Πεσμεργκά ξεκίνησαν επιχειρήσεις για να εκδιώξουν το ΙΚ από την Μπασίκα. Ζήτησαν βοήθεια από τους στρατιώτες μας που βρίσκονται στην Βάση Μπασίκα. Κι εμείς τους στηρίζουμε με το πυροβολικό και τα άρματα μάχης που διαθέτουμε εκεί".

Ο κ. Γιλντιρίμ έκανε την παραπάνω δήλωση όταν επισκέφθηκε το αντίσκηνο των δημοσιογράφων και απάντησε σε ερωτήσεις για τις εξελίξεις στο Ιράκ.

Στην Μπασίκα βρίσκεται το βασικό στρατόπεδο εκπαίδευσης των φιλότουρκων Σύρων και Κούρδων του Ιράk.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι τουρκικές δυνάμεις που βρίσκονται στην βάση Μπασίκα έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ιρακινής κυβέρνησης που δεν επιθυμεί καμία συμμετοχή της Τουρκίας στις επιχειρήσεις κατά του ΙΚ στο Ιράκ.

Δείτε και ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο από τα προάστια του Χαλεπίου, όπου ρωσικό άρμα μάχης Τ-90 δέχεται ααντιαρματικό πύραυλο, ο οποίος αδυνατεί να το διατρήσει και εν συνεχεία καταστρέφει την θέση των ισλαμιστών απ'όπου εκτοξεύεται ο πύραυλος, σκοτώνοντας τους παρολίγον δολοφόνους τους.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι το άρμα ήταν του συριακού Στρατού, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν της ρωσικής ίλης των Τ-90 που δρά στην Συρία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου