Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Θ. Φορτσάκης: «Οι δηλώσεις Ερντογάν ενέχουν σοβαρότατο κίνδυνο για τη χώρα μας»


Σε συνέντευξή του ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και συντονιστής Μορφωτικών Υποθέσεων, Θεόδωρος Φορτσάκης ασκεί αυστηρή κριτική στην λειτουργία του Συμβουλίου της Επικρατείας υποστηρίζοντας ότι «η συζήτηση για την αδειοδότηση των καναλιών ανέδειξε σημαντικές παθογένειες της Δικαιοσύνης και έπληξε το κύρος της».

Ο κ. Φορτσάκης δηλώνει ότι έπρεπε να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, ωστόσο, προσθέτει ότι η κυβέρνηση το έπραξε «παραβιάζοντας κατάφορα το Σύνταγμα». Προτείνει αλλαγή του «διάχυτου» και παρεμπίπτοντος ελέγχου της συνταγματικότητας των νόμων, με την ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου και επιπλέον υποστηρίζει την επιλογή των δικαστών των ανωτάτων δικαστηρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Λέει ότι το συνταξιοδοτικό σύστημα απαιτεί εξορθολογισμό προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά του, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι «οι συντάξεις έχουν μειωθεί τόσο πολύ, ώστε κάθε περαιτέρω μείωση είναι αμέσως απορριπτέα». Εμφανίζεται υπέρ των ομαδικών απολύσεων, υπό όρους, αλλά τάσσεται υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού και της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Αναφέρει ακόμη ότι «η συναίνεση αποτελεί βασική προϋπόθεση εξόδου της Ελλάδας από την κρίση», εκφράζει την ανησυχία του ότι το προσφυγικό μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και σημειώνει ότι «οι δηλώσεις Ερντογάν ενέχουν σοβαρότατο κίνδυνο για τη χώρα μας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου