Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Τουρκικό άρμα μάχης κατέστρεψαν οι δυνάμεις του SDF – Φοβερή έκρηξη διαλύει φυλάκιο του τουρκικού Στρατού


Τουρκικό άρμα μάχης Μ60 κατέστρεψαν οι δυνάμεις του SDF κοντά στην πόλη Sheikh Issa. Όπως ανέφεραν οι κουρδικές δυνάμεις το άρμα μάχης κτυπήθηκε από Α/Τ πύραυλο καταστρέφοντας το άρμα και σκοτώνοντας το πλήρωμά του.  


Στο μεταξύ στο Χαλέπι Σύρος στρατιωτικός ανέφερε πως το μεγαλύτερο κομβόι στην ιστορία του πολέμου στη Συρία έφθασε προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γενική επίθεση για την απελευθέρωση της πόλης από τους ισλαμιστές αντάρτες.


Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν σε ομιλία του σήμερα ανέφερε πως ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν έκανε έκκληση για να μεσολαβήσει προκειμένου να αποχωρήσουν οι ισλαμιστές της al-Nusra από το Χαλέπι και αυτός έδωσε τη διαταγή.


Και ενώ όλα συμβαίνουν στην Συρία, στην Τουρκία το ΡΚΚ συνεχίζει το σφυροκόπημα των τουρκικών δυνάμεων. Πιο συγκεκριμένα οδηγός αυτοκτονίας του ΡΚΚ οδήγησε το όχημά του σε φυλάκιο του τουρκικού Στρατού στο  Şemdinli το φυλάκιο κυριολεκτικά να εξαερωθεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου