Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Εντός Νοεμβρίου το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 10.000 ανέργους ηλικίας από 30 έως 49 ετών


Νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους, ηλικίας από 30 έως 49 ετών, θα προκηρυχθεί εντός του Νοεμβρίου. Το νέο αυτό πρόγραμμα θα δώσει τη δυνατότητα σε όσου είναι εγγεγραμένοι στα μητρώα ανεργίας του Οργανισμού για  τουλάχιστον τριών μηνών να εργαστούν σε νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) και γενικά εργοδότες που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα.

Το πρόγραμμα θα δώσει έμφαση σε μακροχρόνια άνεργους, καθώς στις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν σε αυτό θα καταβάλει επιχορήγηση 15 ευρώ την ημέρα για την πρόσληψη ανέργων εγγεγραμμένων στα μητρώα από τρεις έως 12 μήνες, και 18 ευρώ για τους μακροχρόνια άνεργους (εγγεγραμμένοι στα μητρώα για περισσότερο από 12 μήνες). Η επιχορήγηση των επιχειρήσεων για κάθε προσλαμβανόμενο άνεργο θα ξεκινά από την ημερομηνία πρόσληψής του και θα καταβάλλεται για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις μόνο ηλεκτρονικά, ενώ περισσότερα στοιχεία μπορούν να βρουν στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, δήλωσε ότι το πρόγραμμα αποβλέπει στην απορρόφηση της ανεργίας στις ηλικίες που απευθύνεται, ελπίζοντας ότι μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα γίνει η σωστότερη επιλογή προσωπικού και η διεύρυνση των ευκαιριών απασχόλησης των εγγεγραμμένων ανέργων στον ΟΑΕΔ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου