Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Α.Λοβέρδος για το άρθρο Α.Τσίπρα: «Μια συγγνώμη για την τόση κοροϊδία δεν μπόρεσε να ψελλίσει»


«Με ένα άρθρο στην "Εφημερίδα των Συντακτών" που περισσεύει το ψέμα, το θράσος και η υποκρισία μίλησε σήμερα ο Πρωθυπουργός για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας το άρθρο του κ. Τσίπρα.

Ο κ. Λοβέρδος τονίζει: «Έχοντας βάλει πλώρη για το τέταρτο μνημόνιο ο κ. Τσίπρας θυσιάζει τις θυσίες των Ελλήνων επτά ολόκληρων ετών, για να πάει πίσω στο Καστελλόριζο».

Επίσης επικρίνει τον πρωθυπουργό καθώς όπως επισημαίνει στη δήλωσή του «κουβέντα δεν είπε για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Μια συγγνώμη για την τόση κοροϊδία δεν μπόρεσε να ψελλίσει. Αντιθέτως "χωρίς αιδώ, χωρίς περίσκεψη" έκανε λόγο για ανάπτυξη, για ευημερία, για δημοκρατία και για διεθνή αναγνώριση».

Και καταλήγει: «Ο ελληνικός λαός τον εμπιστεύτηκε και τον τίμησε με ό,τι πολυτιμότερο είχε. Του έδωσε την εντολή να ασκήσει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Κι εκείνος σπάζοντας όλους τους κώδικες πολιτικής τιμής μιλά σήμερα με πραγματική αλαζονεία και αυταρέσκεια αποδεικνύοντας τόσο την ανικανότητά του όσο και την πλήρη αδυναμία του να αντιληφθεί τα πραγματικά δεδομένα.

Κι όλα αυτά μέσα από ένα άρθρο!!! Γιατί προφανώς αντιλαμβάνεται ότι τους Έλληνες πολίτες δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να τους κοιτάξει στα μάτια».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου