Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Αλβανίδα προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά στο γιο της σε φυλακές της Φλώρινας


Ταξίδεψε ως την πατρίδα της για να προμηθευτεί ναρκωτικά χάπια και να τα παραδώσει κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στον κρατούμενο γιο της στα κρατητήρια της Ασφάλειας Φλώρινας, μια 53χρονη Αλβανίδα! Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι δυο.

Οι φρουροί των κρατητηρίων είχαν τα μάτια τους δεκατέσσερα όταν η 53χρονη αλλοδαπή ζήτησε να επισκεφτεί τον 30χρονο γιο της ο οποίος ήταν κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Στον έλεγχο που της έκαναν, βρήκαν κρυμμένα πάνω της 15 ναρκωτικά χάπια, τα οποία ομολόγησε ότι είχε εισάγει το ίδιο πρωί από την Αλβανία για να του τα δώσει κρυφά.

 Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν μητέρα και γιό και προσήγαν και τους δύο στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για εισαγωγή, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών σε χώρο κράτησης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου