Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Προκαλεί δέος η «γλυκιά οσμή» που αναβλύζει από το εσωτερικό του Πανάγιου Τάφου στα Ιεροσόλυμα

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Δέος προκαλεί το γλυκό «άρωμα» που αναδίδεδται μέσα από τον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ αφού μετά από αιώνες το άνοιγμα της πλάκας από Έλληνες επιστήμονες προκαλεσε φήμες για «ανεξήγητα φαινόμενα».

Πιο συγκεκριμένα όταν η ομάδα των επιστημόνων που ανέλαβαν τις εργασίες αποκατάστασης απέκτησε πρόσβαση στον χώρο όπου πιστεύεται ότι εναποτέθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη μαρτυρική του σταύρωση, υπήρξαν αναφορές για  μια «γλυκιά ευωδία» που αναδιδόταν από το εσωτερικό του Τάφου.

Αμέσως μετά ακολούθησαν και νέες αναφορές για «ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές» στα όργανα μέτρησης που χρησιμοποιούσε η ερευνητική ομάδα.

Όπως αναφέρει το aleteia.org, οι συσκευές εμφάνισαν δυσλειτουργία, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έπαθαν μόνιμη βλάβη όταν τοποθετήθηκαν κάθετα στο σημείο όπου πιστεύεται ότι βρισκόταν το σώμα του Ιησού.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Φυσική όταν μια συσκευή περνά κάθετα από ένα ηλεκτρομαγνητικό επαγωγγικό πεδίο τότε δέχεται την υψηλότερη ένταση.

Η Marie-Armelle Beaulieu, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Terre Sainte, της επετράπη να επισκεφθεί τον Πανάγιο Τάφο για να εξετάσει τις αναφορές αυτές. Η ίδια επισημαίνει ότι δεν βίωσε καμία τέτοια εμπειρία και επιχειρεί να εμφανίσει την πλειοψηφία των ανθρώπων που μύρισαν αυτή τη «γλυκιά οσμή» ότι έχουν «αυθυποβάλει» τον εαυτό τους επειδή το είχαν διαβάσει πιο πριν για άλλους επισκέπτες ή για ιστορικές αναφορές όπως την τελευταία φορά που άνοιξε ο τάφος από τον Νικόλαο Κομνηνό, το 1809.

Παρόλα αυτά η Beaulieu για τις ηλεκτρονικές παρεμβολές δεν είχε κάποια απόδειξη ότι δεν συμβαίνουν, αντίθετα αναφέρει ότι το φαινόμενο επιβεβαιώθηκε από έναν από τους επιστήμονες που είχαν πρόσβαση στον Πανάγιο Τάφο.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Κηρύττει ο Ιωάννη εκ πενίας βασιλεύς. Αυτοί οι κύριοι δεν είναι οι δεσπότες του Ιησού Χριστού, αλλά του θεού που σταυρώνει την ανθρωπιά των Ορθοδόξων Χριστιανών.
    Πολλά τα πρόσωπα, μα ένα το πνεύμα που προσκυνούν. Αυτό που κρατά την ανθρωπότητα στο σκότος της καρδιάς τους…
    όταν βλέπεις έναν από αυτούς...βλέπεις τον χάρο της ψυχής τους στην καρδιά σου.
    Και είναι αυτοί που σου έκαναν να πιστεύεις πως δεν είσαι Υιός του Υψίστου Θεού, αλλά ένας από μόνος σου μικρός θεός που φοβάσαι τον σατανά και την κακία των άλλων ανθρώπων προς τον εαυτό σου.
    και έτσι το Ένα το Άγιο Πνεύμα της Ελλάδος ....είναι αυτοί οι γενίτσαροι...που κρατούν την βασιλεύουσα σου Ελλάδα μου αντί τον Χριστό...εσένα επάνω στην ξύλινη γνώση του ψεύδους, του φθόνου, και της αμαρτίας στην καρδιά σου.

    https://www.youtube.com/watch?v=KDab2gkxjcQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή