Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Βέλγος ΥΠΑΜ: «Η δημιουργία ενός ευρωπαϊκού στρατού είναι ιδιαίτερα δύσκολη»


Την πεποίθησή του ότι η πολιτική των ΗΠΑ δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί σημαντικά επί προεδρίας Tράμπ εκφράζει ο Βέλγος υπουργός Άμυνας Βαν Ντεν Πουτ δηλώνοντας ταυτόχρονα πως δεν βλέπει την ανάγκη δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού στρατού στο σύντομο μέλλον εξαιτίας της διαφαινόμενης αποστασιοποίησης του Tραμπ από τα προβλήματα ασφαλείας  που απασχολούν την Ευρώπη.

Ο Βέλγος ΥΠΕΘΑ σε συνέντευξη στη βελγικη εφημεριδα  De Mοrgen τονίζει οτι δεν θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο δημιουργίας ευρωπαϊκού στρατού στο άμεσο μέλλον εξηγώντας ότι «δεν έχουν ωριμάσει ακόμα οι πολιτικές συνθήκες για να καταστεί κάτι τέτοιο δυνατό», ενώ και τα κράτη μέλη της ΕΕ «παραμένουν προσκολλημένα στα εθνικά τους συμφέροντα».

«Θα δεχτεί για παράδειγμα το Βέλγιο να αφήσει κάποιους άλλους να αποφασίσουν για το πού θα σταλούν Βέλγοι στρατιώτες και επιπλέον ποιος θα πληρώνει για τις στρατιωτικές αποστολές;» είναι τα ερωτήματα που θέτει ο Βέλγος ΥΠΕΘΑ, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η "άνωθεν" επιβολή ενός ευρωπαϊκού στρατού είναι ιδιαίτερα δύσκολη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου