Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Θερμοπύλες: Βούλγαροι ξυλοκόπησαν αλύπητα δύο Έλληνες


Τραυματισμένοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας δυο Έλληνες που δέχθηκαν επίθεση από μια παρέα νεαρών Βουλγάρων στις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών, όταν τους έκαναν παρατήρηση για την παρενόχληση της γυναίκας που συνόδευαν.

Οι δυο άνδρες και η γυναίκα από την Αθήνα πήγαν στα λουτρά το βράδυ της Παρασκευής αλλά, όταν η τελευταία πήγε να κάνει μπάνιο στον καταρράκτη, ένας από τους νεαρούς αλλοδαπούς άρχισε να την παρενοχλεί. Οι δυο άνδρες του ζήτησαν να σταματήσει, αλλά εκείνος μαζί με τους δυο φίλους του που ήταν μεθυσμένοι τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν με ένα λοστό και ένα γρύλο αυτοκινήτου!

Όταν τα θύματα έπεσαν αιμόφυρτα με τραύματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός τους, οι Βούλγαροι που κατοικούν στην περιοχή της Λοκρίδας σύμφωνα με το lamiareport.gr, εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λαμίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου