Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Κοσσυφοπέδιο: Ο Αλμπίν Κούρτι προτρέπει στα κορίτσια να φορούν μαντίλα στα σχολεία


Ο πρώην επικεφαλής του κινήματος «Αυτοδιάθεση», Αλμπίν Κούρτι, παραδέχθηκε ότι ως κόμμα υποστηρίζει την ιδέα να φορούν τα κορίτσια μαντίλα στα σχολεία, σε εκείνα που είναι άνω των 16 ετών.
Οι απόψεις αυτές διατυπώθηκαν σε συνέντευξη που παραχώρησε  και σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Zëri’ εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να υπάρξει πόλεμος για το ζήτημα της οριοθέτησης των συνόρων με το Μαυροβούνιο.Ο  Αλπίν Κούρτι δήλωσε πως θεωρεί ότι τα κορίτσια πάνω από 16 ετών μπορούν να έχουν τα πρόσωπά τους ακάλυπτα, αλλά να καλύπτουν υποχρεωτικά  με μαντίλα το κεφάλι.


Ο ίδιος έχει παραιτηθεί από επικεφαλής  της «Αυτοδιάθεσης», στην οποία τώρα ηγείται ο Ρετζέπ Σαλίμι, που θεωρείται ο ‘ισχυρός’ του εθνικιστικού αυτού κινήματος που έχει στόχο την ενοποίηση του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία και τη διακοπή κάθε είδους σχέσεων με τη Σερβία.


http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_72.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου