Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τουρκία: Αιματηρή επίθεση Κούρδων αυτονομιστών στο Ντιγιαρμπακίρ


Κούρδοι αυτονομιστές του PKK,  παγίδευσαν με εκρηκτικά  οδό, κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Ντίκλε  (Dicle Üniversitesi) που βρίσκεται στην περιοχή  Σουρ του Ντιγιαρμπακίρ στην νοτιοανατολική Τουρκία.

Τα εκρηκτικά πυροδοτήθηκαν από απόσταση κατά τη διέλευση από το σημείο υπηρεσιακό αστυνομικό όχημα.


Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, που μίλησε με τον όρο της ανωνυμίας - λόγω των περιορισμών των πληροφοριών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανέφερε ότι το αστυνομικό όχημα ανατινάχθηκε με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις αστυνομικοί και άλλοι τρεις να τραυματισθούν. 


Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής, αλλά οι δύο υπέκυψαν στα τραύματά τους.
Η αστυνομία διέταξε έρευνα για το συμβάν, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

http://www.echedoros-a.gr/2017/01/blog-post_42.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου