Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Με μείωση των επενδύσεων γερμανικών εταιρειών στη Βρετανία απαντάει το Βερολίνο στο Brexit


Η ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζας Μέι ότι η Βρετανία θα εγκαταλείψει την ενιαία αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέρει σαφήνεια και σημαίνει ότι οι γερμανικές επιχειρήσεις θα αρχίσουν να μειώνουν την κλίμακα των επενδύσεών τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε σήμερα ανώτερο στέλεχος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Γερμανίας.

«Θα γίνονται πλέον λιγότερες επενδύσεις από γερμανικές εταιρείες στη Βρετανία», σημείωσε ο Φόλκερ Τράιερ, επικεφαλής της εμπορικής διεύθυνσης του DIHK, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Ο Τράιερ πρόσθεσε ότι το ούτως καλούμενο σκληρό Brexit θα μειώσει τις προοπτικές απασχόλησης και στις δύο πλευρές των Στενών της Μάγχης και ότι το ΗΒ θα καταστεί λιγότερο σημαντικός εξαγωγικός προορισμός για τη Γερμανία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου