Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Πού καταλήγουν τα 16 σούπερ μάρκετ της Μαρινόπουλος


Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η υποβολή προσφορών για τα 16 σούπερ μάρκετ της Μαρινόπουλος που είχε στην κατοχή της η Ζήνων Ακίνητα. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ακίνητα σημαντικής αξίας καθώς τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε κομβικά σημεία και δρόμους υψηλής εμπορικής αξίας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την πλέον άρτια προσφορά κατέθεσε η εισηγμένη εταιρεία Grivalia Properties η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate και έχει παρουσιάσει ιδιαίτερη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι τα ακίνητα που ήταν ιδιοκτησίας Μαρινόπουλου πέρασαν  στη Ζήνων Ακίνητα, η οποία τέθηκε υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, το 2002 έναντι τιμήματος 60 εκατ. ευρώ με την αλυσίδα να διατηρεί έως και σήμερα την εμπορική εκμετάλλευση τους.

Η αξία των εν λόγω ακινήτων της αλυσίδας εκτιμήθηκε στην τελευταία διαδικασία αποτίμησης του χαρτοφυλακίου στα 16,5 εκατ. ευρώ τίμημα που φέρεται ότι πλησιάζει σε αυτό που προσέφερε η Grivalia.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου