Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Μέχρι 31 Μαρτίου η αίτηση της Βρετανίας για ευρωέξοδο!;


Το «πράσινο φως» εξασφάλισε από την Βουλή των Κοινοτήτων η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, για να αρχίσει τη διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έπειτα από μια ψηφοφορία στην οποία οι προσπάθειες των φιλοευρωπαίων κοινοβουλευτικών να προκαλέσουν πραξικόπημα ενάντια στην βούληση της πλειοψηφίας του βρετανικού λαού, ηττήθηκαν και εγκρίθηκε το σχέδιο των Τόρις για την έναρξη των συνομιλιών για το διαζύγιο ως την 31η Μαρτίου.

Το κείμενο του σχεδίου νόμου που εισηγήθηκε η κυβέρνηση των Συντηρητικών εγκρίθηκε σε πρώτη ανάγνωση με 494 ψήφους υπέρ έναντι 122 κατά.

Το σχέδιο νόμου αυτό αναμένεται να αρχίσει να συζητείται στη Βουλή των Λόρδων, όπου η έγκρισή του θεωρείται πολύ πιθανή παρότι οι Τόρις δεν διαθέτουν άνετη πλειοψηφία σε αυτή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου