Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣΕΠ: Αναβάλλεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων για 404 θέσεις σε δικαστήρια


Την αναβολή της προγραμματισμένης για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έναρξης υποβολής αιτήσεων για 404 θέσεις σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Όπως αναφέρει  η νέα προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην προκήρυξη 1Κ/2017 θα γνωστοποιηθεί εντός των επομένων ημερών.

Η μετάθεση της ημερομηνίας κρίθηκε αναγκαία μετά από αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα της εν λόγω προκήρυξης (ΦΕΚ 1/23-01-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), η οποία αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 404 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου