Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: «Νεκροί 650 ισλαμιστές της ISIS από τις αεροπορικές μας επιδρομές στην αλ-Μπαμπ»


Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν  σήμερα στόχους της ISIS υποστηρίζοντας  αυτή τη φορά όχι τουρκικές δυνάμεις αλλά δυνάμεις του συριακού Στρατού που προσπαθούν να ανακαταλάβουν την πόλη προσεγγίζοντας από τα νότια.

Την ίδια ώρα ο τουρκικός Στρατός και οι περί αυτόν δυνάμεις αναφέρουν πως κατάφεραν να μπουν στην αλ-Μπαμπ.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας: «Στις 11 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια επιθετικής επιχείρησης βορειοδυτικά στην επαρχία του Χαλεπίου οι συριακές ένοπλες δυνάμεις υποστηριζόμενες από αεροπορικές δυνάμεις απελευθέρωσαν από την ISIS το χωριό Tadef, την πιο ισχυρά οχυρωμένη θέση της οργάνωσης κοντά στην αλ-Μπαμπ», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο.

«Η επιθετική επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα την προσέγγιση των συριακών δυνάμεων έως  την προκαθορισμένη γραμμή που έχει συμφωνηθεί με τις τουρκικές δυνάμεις», αναφέρθηκε ακόμη στην ίδια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ οι κυβερνητικές δυνάμεις σκότωσαν 650 ενόπλους της ISIS δύο άρματα μάχης και τέσσερα ΤΟΜΑ και 18 οχήματα της οργάνωσης παντοδαπούς εδάφους όπως και άλλο εξοπλισμό.

«Κυριότερα έχει αποκατασταθεί ο έλεγχος της οδικής αρτηρίας προς την Ράκκα μέσω της οποίας εφοδιάζονταν οι ισλαμιστές στην αλ-Μπαμπ»

Νωρίτερα σήμερα όως ανέφερε ο λιβανικός τηλεοπτικός σταθμος Al-Manar οι συριακές δυνάμεις βρίσκονται 1,5 χλμ. από την αλ-Μπαμπ η οποία από βορά βρίσκεται υπό πολιορκία από τις τουρκικές δυνάμεις και τον FSA.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου