Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Σόιμπλε στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD: «Δεν απείλησα ποτέ με Grexit»


Αρνείται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD  πως απείλησε την Ελλάδα με Grexit σε περίπτωση που η χώρα δεν υλοποιήσει τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Σόιμπλε ανέφερε πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να έχει προβλήματα αν εφαρμόσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις.

«Ποτέ δεν απείλησα (με Grexit)», είπε χαρακτηριστικά, λίγο πριν το ARD αναμεταδώσει πρόσφατα σχόλια του κ. Σόιμπλε για την Ελλάδα, ανάμεσα των οποίων ότι «δεν έχει ξεπεράσει το σημείο καμπής», ότι «πρέπει να συνεχιστούν οι πιέσεις» και πως «δεν θα μπορεί να παραμείνει στην ένωση του ευρώ».

Ο Σόιμπλε επισήμανε ότι είναι το ίδιο μήνυμα που λαμβάνει η Ελλάδα από παντού, από το ΔΝΤ ως τον επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ. «Εάν η Ελλάδα υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις, δεν θα έχει προβλήματα. Εάν δεν τις κάνει όμως, θα έχει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ελάφρυνση χρέους, ο κ. Σόιμπλε είπε: «Η ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν επιτρέπει την ελάφρυνση χρέους σε εθνικό επίπεδο». «Η Ελλάδα πρέπει να καταστεί περισσότερο ανταγωνιστική. Αυτός είναι ο σκοπός του προγράμματος».

Ωστόσο, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ δήλωσε πως είναι αισιόδοξος αναφέροντας πως «η Ελλάδα είναι στον σωστό δρόμο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου