Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Τουρκία: Αίτημα για συνάντηση με Οτσαλάν κατέθεσαν βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου


Αντιπροσωπεία 13 ατόμων από την Ευρώπη κατέθεσαν αίτημα προς το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης να μεταβούν στο νησί Ιμραλί για να συναντηθούν με τον φυλακισμένο ηγέτη των Κούρδων, Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Πρόκειται για βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών καθώς και ακαδημαϊκούς, οι οποίοι  βρίσκονται σε αναμονή της απάντησης από το τουρκικό υπουργείο.

Κατά την επίσκεψή τους στην Τουρκία θα μεταβούν, επίσης, στην Κωνσταντινούπολη και στο Ντιγιαρμπακίρ, για μια σειρά συνομιλιών.

Η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με πολιτικά κόμματα και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών και θα συντάξει έκθεση  που θα παραδώσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στα Ηνωμένα Έθνη.



Είναι μια πρωτοβουλία  του ευρωβουλευτή Κώστα Μαυρίδη (Δημοκρατικό Κόμμα – Κύπρος) και της  Τζούλι Γουόρντ (Julie Ward - Ηνωμένο Βασίλειο Εργατικό Κόμμα) που έχει στόχο την επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Κούρδων και τουρκικής ηγεσίας, σύμφωνα με το κουρδικό δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου