Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Η Αίγυπτος ετοιμάζεται για τον πρώτο πυρηνικό σταθμό παραγωγής ενέργειας


Η Αίγυπτος ετοιμάζεται για τη δημιουργία και λειτουργία του πρώτου πυρηνικού εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.


 Προς την επίτευξη του στόχου αυτού έχει ιδρύσει το πρώτο Σχολείο Πυρηνικής Ενέργειας στη Μέση Ανατολή,  με στόχο να ετοιμάσει τεχνικούς και εμπειρογνώμονες που θα είναι υπεύθυνοι στη λειτουργία των πυρηνικών μονάδων.Ήδη, έχει αποφασισθεί  και συμφωνηθεί με τη Ρωσία η κατασκευή του πρώτου πυρηνικού εργοστασίου παραγωγής ενέργειας στην περιοχή Νταμπάα στις βόρειες ακτές της Αιγύπτου, όπως σημειώνει το αιγυπτιακό δημοσίευμα της «elbalad.news».


Υπεύθυνος  στην πυρηνική εκπαίδευση είναι ο Δρ Ιμπραήμ αλ Ασίρι, πρώην  επιθεωρητής του  Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), ο οποίος δήλωσε ότι για τη λειτουργία  των μονάδων πυρηνικής ενέργειας είναι απαραίτητη η προετοιμασία κατάλληλου προσωπικού το οποίο θα αποφοιτήσει από Σχολείο Πυρηνικής Ενέργειας για την κάλυψη θέσεων τεχνικού προσωπικού και βοηθών  μηχανικών στο  πυρηνικό εργοστάσιο.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου