Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Σκόπια: Αμερικανική έκθεση προβλέπει πλειοψηφία μουσουλμάνων στη χώρα


Με τίτλο «Οι μουσουλμάνοι θα υπερτερούν αριθμητικά των χριστιανών στην ψευδομακεδονία» η σλαβική εφημερίδα ‘Βεστ’ αναφέρεται σε  έρευνα του Αμερικανικού Ερευνητικού Κέντρου ‘Pew’ «Το μέλλον των παγκόσμιων θρησκειών- Οι αυξήσεις πληθυσμού 2010-2050».


Σύμφωνα με την έρευνα τα Σκόπια εντάσσονται στην ομάδα των χωρών που θα έχουν διαφορετική  πληθυσμιακή πλειοψηφία το 2050 σε σύγκριση με το 2010.

Οι Χριστιανοί θα συρρικνωθούν κάτω από το 50% του συνολικού πληθυσμού και ο αριθμός των μουσουλμάνων θα αυξηθεί και θα υπερβεί το 50% του πληθυσμού του κρατιδίου.


Στην ομάδα αυτή των χωρών, που θα υπερτερούν οι μουσουλμάνοι κατά το 2050,  είναι οι χώρες Αυστραλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Γαλλία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Σκόπια και Ηνωμένο Βασίλειο.


Το ερευνητικό κέντρο της Ουάσιγκτον όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, εντάσσει τα Σκόπια στις χώρες με το χαμηλότερο ποσοστό γεννήσεων στον χριστιανικό πληθυσμό με μόλις 1,1 ανά γυναίκα, αυτό δηλώνει  πολύ σημαντική συρρίκνωση του χριστιανικού πληθυσμού.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου