Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Να αποσυρθεί η ρύθμιση για τα μπλοκάκια ζητά ο Γ. Βρούτσης


Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα ο τομεάρχης Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, ζητά την απόσυρση της ρύθμισης για τα μπλοκάκια.

Τονίζει ότι είναι ανεφάρμοστη κάτι που όπως σημειώνει «φάνηκε από τη σύγχυση και το αδιέξοδο που προκάλεσε στην αγορά», ενώ προτείνει χαμηλότερες ασφαλιστικές εισφορές και «να ανακτήσει και πάλι το σύστημα τα χαρακτηριστικά ενός ασφαλιστικού και όχι προνοιακού - φορολογικού συστήματος με περισσότερη δικαιοσύνη και ανταποδοτικότητα».

Σημειώνει ότι το 2014 το ασφαλιστικό σύστημα είχε ισορροπήσει και εκπλήρωνε τους συμφωνηθέντες όρους βιωσιμότητας και κατηγορεί την κυβέρνηση για «γκάφα εθνικών διαστάσεων, καθώς άνοιξε το ασφαλιστικό από μηδενική βάση» και έτσι «όλες οι θυσίες που είχαν γίνει μέχρι τότε πήγαν χαμένες», ενώ όλες οι μειώσεις που ακολούθησαν ήταν κατά τον ίδιο «άδικες και αχρείαστες».

Εκτιμά, τέλος, ότι η συνολική δημοσιονομική προσαρμογή της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό προσεγγίζει συνολικά τα 10 δισ. ευρώ, «ξεπερνώντας ακόμα και τα δύο προηγούμενα μνημόνια μαζί (3,5 δισ. ευρώ το 1ο και 3,9 δισ. ευρώ το 2ο)».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου