Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Συρία: Ρωσικές ειδικές δυνάμεις έφθασαν στην Παλμύρα


Κομβόι ρωσικών ειδικών δυνάμεων έφθασε στη δυτική περιοχή της Παλμύρας, το Σάββατο το βράδυ, μετά από ταξίδι από την παραθαλάσσια πόλη Τζαμπλέ, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή που επικαλείται η λιβανική Al Masdar News (στην αγγλική γλώσσα).


Οι ρωσικές δυνάμεις είναι επιφορτισμένες για την παροχή συμβουλών στη νεοσύστατη 5η Λεγεώνα του Αραβικού Στρατού της Συρίας, καθώς θα προσπαθήσουν να απελευθερώσουν  πηγή άντλησης φυσικού αερίου (Hayyan Gas Fields ) 40 χιλιόμετρα δυτικά της Παλμύρας.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δυνάμεις του αραβικού συριακού στρατού ανέρχονται σε πάνω από χίλιους στρατιώτες.


Τις επόμενες ημέρες, ο συριακός στρατός από κοινού με την Χεζμπόλα θα ξεκινήσουν μαζική επίθεση στη δυτική Παλμύρα, προκειμένου να ανακαταλάβουν τις πηγές φυσικού αερίου που βρίσκονται τώρα υπό τον έλεγχο του ‘ισλαμικού κράτους’.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_46.html

1 σχόλιο: