Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Μέρκελ: «Η Ευρώπη μπορεί να είναι ισχυρή όταν τόσο η Γερμανία όσο και η Γαλλία ευημερούν»


Η Ευρώπη μπορεί να είναι ισχυρή όταν τόσο η Γερμανία όσο και η Γαλλία ευημερούν, υποστήριξε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι και οι δύο χώρες θέλουν να είναι η ατμομηχανή που οδηγεί προς τα εμπρός την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Θα ανταλλάξουμε ιδέες για την οικονομική πολιτική, καθώς η Γερμανία και η Γαλλία συνδέονται μεταξύ τους μέσω των στενών εμπορικών σχέσεών τους», είπε η κ. Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Βερολίνο με τον Γάλλο πρωθυπουργό Μπερνάρ Καζνέβ. «Και η Ευρώπη μπορεί να είναι ισχυρή όταν και οι δύο χώρες ευημερούν οικονομικά», πρόσθεσε.

Η καγκελάριος είπε ότι σκοπεύει να αναφερθεί και στο θέμα των διατλαντικών σχέσεων στις συνομιλίες που θα έχει αργότερα στο Βερολίνο με τον κ. Καζνέβ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου