Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Μυστική συνάντηση επικεφαλή της Μοσάντ με Αμερικανό αξιωματούχο ασφαλείας


Ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών Εξωτερικού Τομέα του Ισραήλ, Γιόσι Κοέν, συναντήθηκε με μια ομάδα συμβούλων του προέδρου των ΗΠΑ.




Σύμφωνα με το ισραηλινό δημοσίευμα του ‘CursorInfo’ που επικαλείται την «Haaretz» στην εβραϊκή της έκδοση, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.



Μεταξύ άλλων, ο Κοέν είχε συνομιλίες με τον επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ, Μάικλ Φλυν.



Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε,επίσης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για την εθνική ασφάλεια του Ισραήλ, Γιάακοφ Ναγκέλ, συζητήθηκε ο συντονισμός των ενεργειών των Ηνωμένων Πολιτειών και του εβραϊκού κράτους στη διεθνή σκηνή.



Η εφημερίδα σημειώνει ότι αυτή είναι η δεύτερη μυστική συνάντηση, την οποία είχε ο επικεφαλής της Μοσάντ με ανθρώπους από το στενό κύκλο της νέας αμερικανικής ηγεσίας, μετά τις εκλογές και τη νίκη του Τραμπ. 



Η πρώτη συνεδρίαση μεταξύ του Κοέν και των συμβούλων του Τραμπ πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_72.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου