Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Κιλισντάρογλου: Ο θάνατος των τριών στρατιωτών από τη Ρωσία δεν παραγράφεται με στεγνά συλλυπητήρια


Ο αρχηγός του τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλισντάρογλου,  


αναφερόμενος στο θάνατο τριών Τούρκων στρατιωτών και τον τραυματισμό άλλων 11 από ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος στην Αλ Μπάμπ της Συρίας,  δήλωσε ότι δεν μπορούν αυτά να παραληφθούν με στεγνά συλλυπητήρια από τη Ρωσία.


Ο ίδιος επεσήμανε ότι ‘η ακολουθία λανθασμένων πολιτικών στη Μέση Ανατολή έχουν βυθίσει σε τέλμα τη χώρα και «κάθε ημέρα γινόμαστε μάρτυρες κακών ειδήσεων για τα στρατεύματά μας», αναφερόμενος  στις ειδήσεις των τελευταίων ημερών για θανάτους αρκετώνΤούρκων στρατιωτών από τους μαχητές του Daesh στη Συρία.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_44.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου