Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ιρακινός Βουλευτής: «Το Ιράκ είναι μόνο ένα όνομα στους χάρτες – Πρέπει να διαμελιστεί»


Οι διαφορετικές εθνικότητες του Ιράκ δεν θα μπορέσουν να συμβιώσουν ποτέ ξανά ειρηνικά και η ασφάλεια στη χώρα είναι εκτός ελέγχου, προειδοποίησε ο κουρδικής καταγωγής Ιρακινός βουλευτής Ισλάμ Χουσεΐν.

Μιλώντας στο BasNews την Κυριακή, ο Ισλάμ Χουσεΐν χαρακτήρισε το μέλλον του Ιράκ «εξαιρετικά ασαφές».

«Το Ιράν είναι πλέον μόνο ένα όνομα που έχει απομείνει στους χάρτες και οι Ιρακινοί δεν ζουν μαζί γιατί έχασαν ο ένας την εμπιστοσύνη του στον άλλο», είπε ο Ισλάμ Χουσεΐν, προσθέτοντας ότι η καλύτερη λύση για το Ιράκ είναι ο διαμελισμός του σε τρία κράτη.

Ο κουρδικής καταγωγής βουλευτής εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή στο Ιράκ υπάρχουν 68 ένοπλες οργανώσεις και σε κάθε μία από αυτές ηγείται από ένας πολιτικός. Αυτό από μόνο του είναι απειλή για το μέλλον του Ιράκ, όπως είπε.

Ως απόδειξη της ορθότητας των θέσεών του επικαλέστηκε την επίθεση με ρουκέτες που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην πράσινη ζώνη της Βαγδάτης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου