Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στη Βαγδάτη- νεκροί και τραυματίες


Οι αστυνομικές αρχές της Βαγδάτης ανέφεραν ότι ένα μέλος των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκε και άλλα επτά τραυματίσθηκαν καθώς προσπαθούσαν να ωθήσουν μακριά χιλιάδες οργισμένου πλήθους  από την καλά οχυρωμένη «Πράσινη Ζώνη», όπου  βρίσκονται πολλά σημαντικά κρατικά ιδρύματα, όπως είναι και η Ανεξάρτητη Εκλογική Επιτροπή, κατά της οποίας στράφηκαν οι διαδηλωτές ζητώντας την αλλαγή των μελών της.


Οι διαδηλώσεις στην ιρακινή πρωτεύουσα μετατράπηκαν σε εκδηλώσεις βίας, νωρίς το Σάββατο, και αυτό είχε ως συνέπεια να σκοτωθούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι καθώς η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον  των διαδηλωτών που προσπαθούσαν να εισέλθουν στην Πράσινη Ζώνη.Οι διαδηλωτές – υποστηρικτές του σιίτη κληρικού, Μοκτάντα αλ Σαντρ, διαδήλωσαν στους δρόμους της Βαγδάτης φωνάζοντας συνθήματα κατά της διαφθοράς και απαιτούσαν αλλαγή του ισχύοντος εκλογικού νόμου στο Ιράκ.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_50.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου