Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Το Ιράν είναι πρόθυμο να ανοίξει τον εναέριο χώρο του στα ρωσικά αεροσκάφη


Ανώτερος αξιωματούχος του Ιράν δήλωσε το Σάββατο ότι το Ιράν είναι πρόθυμο να ανοίξει τον εναέριο χώρο του στα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα.


Σύμφωνα με την αγγλικη έκδοση του  ιρανικού  πρακτορείου ειδήσεων ‘Mehr’,  ο γραμματέας του Ανωτάτου Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Αλί Σαμχανί, δήλωσε ότι το Ιράν είναι ανοιχτό σε όλα  τα είδη της συνεργασίας, όσον αφορά τη Συρία.«Το Ιράν και η Ρωσία έχουν δεσμευθεί στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συρία. Το Ιράν μπορεί να ανοίξει τον εναέριο χώρο του σε ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη που ασκοπούν στη στήριξη των επιχειρήσεων στο έδαφος, εάν απαιτηθεί», είπε.Ο Σαμχανί περιέγραψε τις σχέσεις μεταξύ του Ιράν και των Ρωσίας ως «απόλυτα στρατηγικές».


Η κυβέρνηση της Τεχεράνης είχε ανοίξει τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη στις 7 Οκτωβρίου 2015 σε αεροπορικές δραστηριότητες για τη Συρία.


Επίσης, τον Αύγουστο του 2016, το Ιράν άνοιξε τον εναέριο χώρο του για τα ρωσικά αεροπλάνα και πάλι για μια επιχείρηση στη Συρία.


Τα αεροπλάνα απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση της πολιτείας Χαμεντάν του δυτικού Ιράν.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου