Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Π. Ρήγας: «Το ενδεχόμενο των εκλογών το αποκλείουμε - Επικίνδυνο για την ελληνική οικονομία»


«Για εμάς δεν υπάρχει κανένα δίλημμα μεταξύ εκλογών και προνομοθέτησης ενός παράλογου πακέτου μέτρων. Το ενδεχόμενο των εκλογών το αποκλείουμε και είναι επικίνδυνη για την ελληνική οικονομία και κοινωνία η εκβιαστική στάση της ΝΔ στο συγκεκριμένο θέμα» ανέφερε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας σε συνέντευξή του.

Σε ό,τι αφορά το ΔΝΤ, είπε πως «όλοι πια αναγνωρίζουν πως οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ είναι ξεπερασμένες και υπερβολικά απαισιόδοξες, το δήλωσαν ο κ. Ντάισελμπλουμ, ο κ. Πιτέλα, ο κ. Κερέ και ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως το Bloomberg. Ακόμα και μέσα στο ίδιο το ΔΝΤ υπήρξε μεγάλη διάσταση αντιλήψεων και εκφράστηκε σθεναρά η άποψη πως η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλους δημοσιονομικούς περιορισμούς, το χρέος δεν είναι βιώσιμο και τα πλεονάσματα δεν είναι εφικτά».

Ερωτηθείς για την αξιολόγηση, είπε ότι «εμείς παραμένουμε στοχοπροσηλωμένοι στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων. Κάθε καθυστέρηση δημιουργεί προβλήματα στην οικονομία, που έχει κάνει τόσο μεγάλα βήματα, όπως πλέον αναγνωρίζουν τόσο οι θεσμοί, όσο και το ΔΝΤ».

«Αυτό όμως δεν σημαίνει πως προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση θα υπογράψουμε αβλεπί ένα παράλογο πακέτο μέτρων. Δεν θα μπούμε σε αυτό το εκβιαστικό δίλημμα. Είναι αναγκαίο και εφικτό να γίνει μια συμφωνία κοινωνικά βιώσιμη και χωρίς παράλογες απαιτήσεις» κατέληξε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου